Набір з дошкою? Привабливе рішення!

Опубліковано: , в розділі Цікаве, Огляди 05 Квітня 2021 . .

Весна та тепло надають більше можливстей проводити час на природі та свіжому повітрі. Прогулянка ж нагороджує не тільки яскравими враженнями, а й шаленим апетитом. Тут вже стане в нагоді ніж. Ну а якщо ніж поєднується з дошкою, то вже справжнє задоволення!


Ідея комбінування ножа та дошки існувала давно. Але хотілося чогось особливого. І коли з’явилася складані кухонні ножі, ми вирішили, - ось воно! Ідеальне поєднання!

Такий набір хочеться мати самому, він чудово виглядає як подарунок і навряд чи ваші друзі відмовляться від володіння ним. Адже це - ідеальне поєднання практичності та елегантності. 

 

Компактний та практичний ніж, що складається - це ідеальне рішення для пікніків та перекусу на свіжому повітрі. За основу було взято перевірену часом  і найбільш популярну модель наших користувачів. Новим кроком стала можливість складання такого ножа та надійна фіксація леза. Як додаток і ще одна перевага - компактність і можливість брати такий ніж будь-де і будь-коли.

Дошки виробництва Epicurean - ще одна річ, переваги якої оцінено користувачами. Екологічніть, надійність, довговічність та якість - переваг тут вистачає. А невеликий розмір було обрано щоб збільшити практичність та компактність цього набору. Дошка має невеликі розміри, всього 16,8 см на 12,2 см, але зручність користування потрібно оцінити самому.

Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife and Epicurean Cutting Board Set - нові набори, що поєднують кухонний ніж та дошку для нарізання. Ніж нового зразка з можливістю фіксації леза та складання, що забезпечує надійність у використанні та займає мінімум місця. Компактні розміри таких наборів дозволять брати їх з собою і насолоджуватися комфортом. Насолоджуйтесь кожною миттю вашого відпочинку!


А щоб урізноманітнити та додати цікавинки набори Swiss Classic Foldable Paring Knife and Epicurean Cutting Board Set видаються у двох кольорах: червоному та чорному. Ви самі вирішуєте що вам смакує найбільше - стримана класика або вибух кольору!


І щоб ви не обрали, це безперечно будуть якісні та оригінальні товари з самісінької Швейцарії. А ми з задоволенням допоможемо вам у прибданні цікавих та надійних продуктів Victorinox.

Останнє оновлення: 05 Квітня 2021
Інтернет-магазин швейцарських ножів © 2024